KODITTOMAT

Kodittomat-musikaalin näytökset siirtyvät syyskuulle 2020

Teatteri Sisar on toiminut Jokelassa aktiivisesti jo 17 vuotta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana teatteri on lunastanut paikkansa Jokelassa tuottaen ammattitasoisia teatteriesityksiä vaikka kyseessä on täysin harrastajateatteri. Teatteri Sisaren kotipaikkana on Jokelan koulukeskuksen auditorio, joka on tällä hetkellä toimivin teatteritila Jokelassa ja mahdollistaa noin 120 hengen yleisön nousevalla katsomolla.

Vuonna 2020 Teatteri Sisar tekee historiaa musikaalillaan Kodittomat. Kodittomat on teatterin ensimmäinen musikaali, joka on varta vasten teatteri Sisarelle käsikirjoitettu, sävelletty ja sovitettu teos. Kodittomat kertoo yhden kadun pitkäaikaisasunnottomista, eri-ikäisistä ihmisistä. Tarina nostaa esille, aika kipeälläkin tavalla, kodittomuuden haasteita. Kodittomat pitää sisällään kuitenkin myös toivoa, rakkautta ja välittämistä kanssaihmisistä.

Kodittomat-musikaalilla Teatteri Sisar ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin raottamalla verhoa, jonka taakse kaikki eivät pääse oikeassa elämässä näkemään. Alhaisella lipun hinnalla mahdollistetaan kaikkien kansalaisten tasavertainen kohtelu teatteritaiteen yleisönä. Kodittomat on myös käsikirjoitettu niin, että yleisö voi itse allekirjoittaa tarinan todenperäisyyden; on joku taho, joka luo kodittomuudesta autenttisen kokemuksen lavalle ja saa yleisön kulkemaan hetken matkaa yhdessä.

Musikaali on teatteriyhdistymme suurin taloudellinen voimanponnistus tähän mennessä ja siksi monella järjestöllä, yhdistyksellä ja yrityksellä on mahdollisuus olla osana tuotantoa. Kodittomat musikaalia on mahdollista tukea myös omavalintaisella summalla, jolloin mainostamme ja kiitämme kaikkia taloudellisia tukijoitamme kahviossa nonstoppina pyörivässä videotallenteessa. Tukijat ja kiitokset tulevat näkyviin myös nettisivuillemme www.teatterisisar.fi.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kiinnostuit yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostilla teatterisisar@gmail.com

Ystävällisin terveisin,
Sarppa Heiskanen/Ohjaaja