TEATTERIKOULU

Teatterikoulutoimintamme alkoi vuonna 2003 nuorten ryhmä Syrren aloittaessa toiminnan. Olemme kehittäneet ja lisänneet ryhmiä vuosien varrella niin, että tänä päivänä meillä on toimintaa lapsista vanhuksiin!

Teatterikoulussa tutustumme draaman keinoin teatterin erilaisiin osa-alueisiin.  Huomioimme toiminnassamme myös ryhmän tarpeet ja innostuksen alueet. Meille tärkeää on yhteisöllisyys, ryhmäytyminen ja turvallisen ilmapiirin luominen ilmaisulle. Osallistujat rohkaistuvat toimimaan ryhmässä ja oppivat tuomaan omaa luovuuttaan esille.

Olemme kouluttaneet toimintaamme nuoria ohjaajia, jotka ovat itse olleet toiminnassamme mukana. Olemme halunneet työllistää nuoria ja antaa heille mahdollisuuden oppia ohjaajuutta oman ryhmän kautta. Järjestämme ohjaajille koulutuksia ja tapaamisia muutaman kerran kaudessa.

Teatterikoulun syyskausi huipentuu joulukuussa olevaan teatteriperheen yhteiseen Joulunäytökseen. Kevätkausi päätetään ryhmien itse haluamallaan tavalla.

Teatterikoulun hinta 100€ / syyskausi ja 100€ / kevätkausi, paitsi Minit 80€ / kausi. Aikuisten ryhmissä ei ole kausimaksuja, koska antavat arvokasta aikaansa, jotta saamme esityksiä aikaiseksi.

Ilmoittautuminen teatterisisar@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

Syksyllä 2018 teemme yhteistyötä Tuusulan kunnan, Kellokosken ja Paijalan koulujen kanssa pitämällä teatterikerhoa kouluilla. Kevätkaudella 2019 vastaava kerho on Lepolan koululla Jokelassa. Näihin kerhoihin ilmoittautuminen on ollut koulujen kautta ja ne kustantaa Tuusulan kunta.

RYHMÄT ALKAVAT JOKELASSA VIIKOLLA 3 (14.1.2019 alkava viikko) JA KELLOKOSKELLA VIIKOLLA 4 (21.1.2019)
HUOM! Kolsan koululla kevätkaudella pidämme kunnan teatterikerhoa Kolsan ja Lepolan 1-6 luokkalaisille torstaisin klo 14.30-16. Kerho poikkeaa muista ryhmistä sillä, että siellä vasta tutustutaan teatterin maailmaan. Ilmoittautuminen tapahtuu kunnan kautta eli perheille pitäisi tulla asiasta Wilma-viesti vuoden alussa.