UUTISET

Uutiset sivuilla näkyy Facebook sivuillemme ilmestyvät päivitykset

 

13 hours ago

Teatteri Sisar ry

3. Joulukalenterin luukku

Tanssituokiota kesti vain pienen tovin ennen kuin hieman etäämmältä kuuluva häly sen keskeytti. Tanssivalla poliisilla kesti hetken palata takaisin todellisuuteen, aivan kuin hän olisi juuri herännyt jonkinlaisesta hypnoosista. Äänet alkoivat pienestä, mutta desibelit nousivat nopeasti. Huutoihin yhtyi ilmeisesti jatkuvasti uutta porukkaa. Sanoista ei kuitenkaan saanut selvää sillä ne sekottuivat liikenteen hälyyn. Poliisit lähtivät määrätietoisesti kulkemaan kohti ääniä, keiju aivan heidän perässään. Mikä jännittävä tilanne! Päästyään korkeiden rakennusten toiselle puolelle, keiju näki kuinka aukiolla oli kymmeniä ihmisiä huutamassa asiaansa kenelle tahansa joka suostuu kuuntelemaan.

#joulukalenteri #teatterisisar
...

View on Facebook

22 hours ago

Teatteri Sisar ry

Kiitos Tuusulan kunnan kulttuuri ja Krapin paja. Uusi kokemus juhlia näin etänä kolmasluokkalaisten kanssa ❤️ ...

View on Facebook

2 days ago

Teatteri Sisar ry

2. Joulukalenterin luukku

Matkattuaan pitkän matkat, keiju saapui ihmisten asuttamalle alueelle. Hänen huomionsa kiinnittyi tuohon ryhmään sinipukuisia hahmoja. Ne erosivat niin kovasti kaikista muista ihmisistä, joita hän oli nähnyt. Suuren mielenkiinnon vallassa hän lensi lähemmäs nähdäkseen heidät paremmin. Pian hän kuitenkin tajusi, etteivät nuo ihmiset nähneet häntä. Eikä se johtunut siitä, että hän olisi ollut niin pieni tai piilossa puun latvassa. He vain katsoivat suoraan hänen lävitseen aivan kuin häntä ei olisi ollut olemassakaan. Kunnes sitten eräs poliisi, kuten selässä luki, kääntyi nähden keijun ja ilo silminnähden täytti tämän koko sielun niin, että puhkesi esittelemään omintakeisia tanssiliikkeitään.

#joulukalenteri #teatterisisar
...

View on Facebook

2 days ago

Teatteri Sisar ry

Tuusulan kunnan 3-luokkalaisten itsenäisyyspäivänjuhlat etänä lähestyy eli huomenna ollaan täysin irti jälleen 😂 ...

View on Facebook

3 days ago

Teatteri Sisar ry

1. Joulukalenterin luukku

Eräässä kaukaisessa maassa vuorten ja merien takana asui keiju, jonka siivet olivat siniset kuin pilvetön taivas, ja jonka helmat oli kudottu auringon säteistä ja tulenliekeistä. Elämä keijujen valtakunnassa oli rauhallista ja turvallista, mutta keiju tiesi jotain puuttuvan. Hänen sielunsa kaipasi seikkailuja ja jännitystä. Hän halusi palavasti tietää, millainen maailma valtakunnan rajojen ulkopuolella odottaisi. Joten niin hän sanoi hyvästit ystävilleen luvaten, että vielä joskus he tapaisivat uudelleen. Sitten hän lensi sydän jännityksestä pakahtuen kohti laskevan auringon viimeisiä säteitä, lopulta kadoten niiden mukana horisontin taa. 

#joulukalenteri #teatterisisar
...

View on Facebook

4 days ago

Teatteri Sisar ry

Teatterin joulukalenteri tulee taas!

Tällä kertaa uutena, päivitettynä versiona, jonka tekemiseen tarvitaan teidän apua. Tuttuun tapaan luvassa on kuvia menneistä esityksistä ja kulissien takaa, mutta niillä on uudenlainen tarina kerrottavanaan. Ja juuri sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millainen tarinasta tulee. Instagramin tarinassa on nyt käynnistynyt ensimmäinen päivittäisistä äänestyksistä, joilla määritellään tarinan kulku. Suuntaa siis sinne vaikuttaaksesi.
...

View on Facebook

7 days ago

Teatteri Sisar ry

Henkilön Teatteri Sisar ry kansikuva ...

View on Facebook

7 days ago

Teatteri Sisar ry

Koronaepidemia kiihtyy.

Tuusulan kunnasta annetaan huomenna perjantaina tarkempia ohjeita lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

Olemme päätyneet etupainotteisesti kuitenkin siihen, että koska emme pysty pitämään teatterikoululaisia mitenkään toiminnassa turvallisen välimatkan päässä toisistaan, jäämme joulutauolle tästä päivästä alkaen.

Teatterikouluryhmät jatkuvat loppiaisen jälkeisellä viikolla, jos tilanne sen sallii.

Haluamme kiittää kaikkia mukana kulkijoitamme tästä vuodesta. Ennenkaikkea kiitämme sydämestämme upeita lapsia ja nuoria heittäytymisestä teatterin maailmaan. Ilo ja nauru syksyn kerroilta kannattelee meitä ohjaajia eteenpäin.

Toivomme kaikille rauhallista ja levollista Joulun odotusta ja juhlan aikaa 🤶🏻🎅🏻💗

Kuvassa on Snadien foliosta tekemiä avaruusolioita. Tekisi todella mieli lentää nyt vaikka avaruuteen. Siellä ei ehkä ole mitään tauteja...
...

View on Facebook

1 month ago

Teatteri Sisar ry

Teatterilliset synttärit! Teatterileikkejä ja pikahahmoja. Upeaa heittäytymistä, iloa ja naurua! Onnea päivänsankarille!

Lisätietoja teatterisisar@gmail.com
...

View on Facebook

2 months ago

Teatteri Sisar ry

Mitäs sitä teatterin opiskelevat jäsenet muuta tekisi kuin opetusvideota ryhmän aiheista. Hauska ilta. Teatterielämää. ...

View on Facebook