UUTISET

Uutiset sivuilla näkyy Facebook sivuillemme ilmestyvät päivitykset

 

1 week ago

Teatteri Sisar ry

Teatterikouluryhmiin ilmoittautuminen teatterisisar@gmail.com. Kaikki ovat tervetulleita elokuussa torstaisin Kellokoskelle Kellotupaan! Alakoululaiset klo 16 - 17.30 ja yläkoulu+toinen aste klo 18 - 19.30. Voi tulla tutustumaan toimintaan ja tehdä päätöksen jatkosta elokuun aikana. Kellotuvalla teemme harjoitteita ja tutustumme toisiimme. Jokela-talon ryhmät alkavat syyskuussa talon remontin vuoksi. ...

View on Facebook

1 week ago

Teatteri Sisar ry

Syrre starttasi syyskauden eilen Tuuskoto Popupin tiloissa Hyrylässä. Kuulumisia, herkuttelua, lampaita, Peter Pania ja taiteiden yötä ❤️ Tästä tulee hyvä syksy ❤️ Kiitos kyyditsijöille ja Jussi Saloselle vinkistä varata näitä tiloja! ...

View on Facebook

2 weeks ago

Teatteri Sisar ry

Humoriski -ryhmän esitys Sillan alta Espanjaan lähestyy! Lippuvaraukset teatterisisar@gmail.com ...

View on Facebook

2 weeks ago

Teatteri Sisar ry

Henkilön Teatteri Sisar ry kansikuva ...

View on Facebook

2 weeks ago

Teatteri Sisar ry

Sillan alta Espanjaan harjoitukset alkoivat! Ensi-ilta Jokelan koulukeskuksella 28.9.2019. ...

View on Facebook

3 weeks ago

Teatteri Sisar ry

TEATTERIKOULUN ALOITUS!!!

RYHMISSÄ ON TILAA!

Jokelan teatterikouluryhmistä Syrre alkaa 9.8 ja Skundit 22.8. Kellokosken ryhmät alkavat 15.8. Muut Jokelan ryhmät alkavat vasta syyskuun alusta, kun Jokela-talon remontti valmistuu.

Jokelan teatterikoululaisilla on mahdollisuus tulla kellokosken ryhmiin elokuussa torstaisin (15.8., 22.8. Ja 29.8.). Tutustumme toisiimme ja teatterin maailmaan yhdessä.
Alakoululaiset klo 16 - 17.30 ja yläkoulu- sekä toisen asteen ikäiset klo 18-19.30. Paikkana on Yhteisötila Kellotupa, Koulutie 20, 04500 Kellokoski. Ei tarvitse erikseen ilmoittautua, voi tulla vain paikalle. Tehdään teatterileikkejä, improja, pieniä esityksiä ym. Ohjaajana Kirsi ja muita ohjaajia luultavasti myös mukana tekemässä. Tänne voi tulla myös tutustumaan meidän toimintaan ja päättää sitten, haluaako jatkaa harrastusta.

Kaikissa ryhmissä on vielä hyvin tilaa! Syrre valmistaa marraskuulle Peter Panin uudet seikkailut. Roolitukset on jo tehty, mutta mukaan mahtuu vielä uusia harrastajia. Ilmoittautua voi teatterisisar@gmail.com sähköpostiin.
...

View on Facebook

2 months ago

Teatteri Sisar ry

Teatteri Sisar ry ...

View on Facebook