OHJAAJAT

Sarppa Heiskanen/Skundit, Syrre, HRP
Mä olen Sarppa, se toinen Teatteri Sisaren siskoksista. Teatteri on ollut osa mun elämää aina. Ammatiltani olen Sosionomi (AMK), takataskussa myös Draamakasvattajan opinnot. Mä toimin ohjaajana lasten ja nuorten ryhmissä sekä kannan toistaiseksi päävastuun teatteriesitysten ohjaamisesta.
Motto: Kaikki, ihan kaikki, on mahdollista.

Kirsi Viitanen/Minit, Snäbät, Skellis
Olen toinen  teatteri Sisaren siskoksista. Olen kasvanut teatteriharrastuksen parissa lapsuuden teatteriesityksistä Hyvinkään teatterin ja Jokelan kesäteatterin kautta oman teatteriyhdistyksen pyörittäjäksi, näyttelijäksi ja ryhmien ohjaajaksi. Ammatiltani olen päiväkodin johtaja, opiskelen kasvatustieteen kandidaatin + maisterin tutkintoja Tampereen yliopistossa ja saan draamaakasvatuksen opinnot valmiiksi kesällä 2019.
Motto: ”Jokainen hetki on ainutlaatuinen” – John Dewey –

Verna Nurminen/Snadit
Olen Lauran kanssa ohjaamassa
Snäbät-ryhmää. Jaamme vastuun tasaisesti, eikä Laura
pidä minua pelkkänä apulaisena, vaikka olenkin vasta
peruskoulussa.
Teatteria olen itse harrastanut vuodesta 2014 lähtien ja
olen myös aika ahkera tanssimaan.
Käyn satunnaisesti ohjaamassa tanssia kaikille ryhmille.

Ronja Kalenius/Skidit
Teatterin taikojen parissa olen saanut elää koko elämäni ajan tähän päivään asti. Tulevaisuuden haaveeni on työskennellä teatterialan ammattilaisena, tavalla tai toisella.
Teatterikouluryhmän ohjaajana pyrin olemaan mahdollisimman monipuolinen ja antamaan teatterin eri genreistä lapsille jokaisesta jotakin. Leikki on lapsen työtä, ja siksipä juuri pidän siitä, että teatteriharjoitteita upotetaan leikkeihin sisälle ja simsalabim oppiminen käy kuin leikki!
Pidän tärkeänä, että ohjaajalla on myös itsellä tiedot ja taidot hyppysissään. Tällä hetkellä kehitän jatkuvasti taitojani erilaisten kurssien ja projektien avulla ja ihan vain ottamalla oppia vanhemmalta, kokeneemmalta kansalta.
Motto: Elämä on ja asenne ratkaisee!