YHTEISTYÖPROJEKTIT

Yksi arvoistamme on yhteisöllisyys, jonka varaan rakennamme toimintaamme sekä omissa ryhmissämme että kaikessa tekemisessämme. Haluamme luoda omalle kylälle yhdessä tekemisen meininkiä kokoamalla ihmisiä yhteisen harrastuksen pariin sekä olemalla mukana järjestämässä tapahtumia omalla kylällä ja laajemmin muuallakin. Tärkein yhteistyökumppanimme on Tuusulan kunta, jonka kulttuuri- ja kirjastotoimen kanssa olemme työstäneet monenlaisia tapahtumia. Isoin koitos meille oli koordinoida Suomi100 juhlavuoteen kuuluva Meidän Jokela tapahtuma vuonna 2017, johon osallistui lähialueen järjestöjä, toimijoita ja yksityisiä henkilöitä. Muita yhteistyöprojektejamme ovat olleet mm. Lampirockin Jokelan Talent ja Hassut tädit Tuusulan 3-luokkalaisten itsenäisyyspäiväjuhlassa sekä Tuomaasta Nuuttiin joulupolku Jokelan tiiliuunilla. Hahmo Kirjastohiiri Hippu Riippinen on vieraillut Tuusulan kirjastoissa Lainan päivinä ja lastentapahtumissa.

Nuorten ryhmämme Syrre on valmistanut vuosien ajan kauhuhuoneen Jokelassa olevaan suureen lastentapahtumaan Karkki & Kepponen. Tapahtuman koordinoi MLL Jokelan osasto ja siinä on mukana suuri määrä toimijoita lasten ja lapsiperheiden saralta.

Teatterilaisia voi bongata myös mainoksissa ja joissakin elokuvaprojekteissa. Sekasin-draamasarjassa on teatterilaisia sairaanhoitajina ja potilaina. Olimme mukana myös Potilasoppimiskeskus Sopen vapaaehtoistyöstä kertovassa videossa Merkityksellisiä kohtaamisia Hyvinkään sairaalassa. Vapaaehtoiset tekevät tärkeää työtä auttaessaan sairaalaan tulevia potilaita ja omaisia.